Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του εξοπλισμού καθαρισμού με υπερήχους;

- 2021-04-28-

Με την ταχεία ανάπτυξη της εκβιομηχάνισης, οι χρήστες έχουν υψηλότερες απαιτήσεις για μεταλλικά μέρη. Ο τρόπος καθαρισμού των ακαθαρσιών στα μεταλλικά μέρη είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το εργοστάσιο κατεργασίας. Ο καθαρισμός του λαδιού στην επιφάνεια του τεμαχίου εργασίας έχει γίνει μια σημαντική διαδικασία κατεργασίας, η οποία καθορίζει την ποιότητα του τεμαχίου εργασίας και αποφεύγει την επίδραση του λαδιού στην επόμενη διαδικασία βαφής.

Ο τύπος του μέσου καθαρισμού μετάλλων που χρησιμοποιείται ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο των μεταλλικών μερών. Εάν η δομή των εξαρτημάτων είναι σχετικά απλή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικός παράγοντας καθαρισμού μετάλλων. Αντίθετα, εάν η δομή των εξαρτημάτων είναι πιο περίπλοκη, υπάρχει περισσότερη βρωμιά στις ρωγμές και στις τυφλές τρύπες των μερών και δεν είναι εύκολο να τα καθαρίσετε χειροκίνητα, η μηχανή καθαρισμού υπερήχων θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με ένα συγκεκριμένο καθαρισμό υπερήχων αντιδραστήρα για να βυθίσετε τα εξαρτήματα και τον εξοπλισμό στην υποδοχή και να βασιστείτε στη δόνηση υψηλής συχνότητας του μηχανήματος καθαρισμού υπερήχων για να καθαρίσετε το λάδι και το γράσο στις ρωγμές και τις οπές των εξαρτημάτων χωρίς νεκρή γωνία.

Το μηχάνημα καθαρισμού με υπερήχους είναι εξοπλισμένο με συγκεκριμένο καθαριστικό υπερήχων. Η αρχή του καθαρισμού με υπερήχους είναι ότι το σήμα ταλάντωσης υψηλής συχνότητας που αποστέλλεται από τη γεννήτρια υπερήχων μετατρέπεται σε μηχανική ταλάντωση υψηλής συχνότητας από τον μορφοτροπέα και μεταδίδεται στον μέσο καθαρισμού υπερήχων. Η υπερηχητική ακτινοβολία στον καθαριστικό παράγοντα κάνει τη ροή του υγρού και παράγει δεκάδες χιλιάδες μικροσκοπικές φυσαλίδες. καθαρισμού επιφανείας αντικειμένου.

Ο καθαρισμός με υπερήχους έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλές εγκαταστάσεις κατεργασίας. Σε σύγκριση με τον παραδοσιακό χειροκίνητο καθαρισμό, ο χειροκίνητος καθαρισμός αντικαταστάθηκε σταδιακά από τον καθαρισμό με υπερήχους. Γιατί μπορεί να αντικατασταθεί ο χειροκίνητος καθαρισμός; Τα πλεονεκτήματα του εξοπλισμού καθαρισμού με υπερήχους παρουσιάζονται λεπτομερώς. Πρώτα απ 'όλα, η απόδοση του καθαρισμού με υπερήχους είναι υψηλή. Σε σύγκριση με τον χειροκίνητο καθαρισμό, κατά τον καθαρισμό αντικειμένων κατά παρτίδες, ο υπερηχητικός μπορεί να δράσει ταυτόχρονα σε κάθε επιφάνεια πολλαπλών αντικειμένων και η ταχύτητα καθαρισμού είναι πολύ γρήγορη, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για τον καθαρισμό εξαρτημάτων με πολύπλοκο σχήμα. Εάν αυτά τα μέρη καθαρίζονται χειροκίνητα, πολλά μέρη είναι δύσκολο ή αδύνατο να καθαριστούν. Το καθαριστικό μπορεί να διαλύσει μόνο μέρος της βρωμιάς, αλλά επίσης δεν μπορεί να λύσει το επίμονο ρύπο και τη βρωμιά μέσα στα μέρη. Η τεχνολογία υπερήχων καθαρισμού μπορεί να κάνει την παραδοσιακή μέθοδο δεν μπορεί να ολοκληρώσει τον καθαρισμό της εσωτερικής επιφάνειας και της εσωτερικής τρύπας.

Δεύτερον, ο καθαρισμός με υπερήχους είναι πιο σχολαστικός και περιεκτικός, δεν θα λείπουν μέρη, αρκεί να υπάρχει νερό στη θέση που μπορεί να καθαριστεί στη θέση του, όπως κάποιος καθαρός χειροκίνητος καθαρισμός τοίχου δοχείου δεν καθαρίζει.

Επιπλέον, το αποτέλεσμα καθαρισμού είναι το ίδιο: είτε τα καθαρισμένα μέρη είναι μεγάλα ή μικρά, απλά ή πολύπλοκα, η χρήση υπερήχων καθαρισμού μπορεί να επιτύχει την απαράμιλλη ομοιόμορφη καθαριότητα του χειροκίνητου καθαρισμού.